De Winter NatuurDarmen

In 1957 startten de ouders van de huidige eigenaars, Walter en André, in Wetteren een bedrijf in het reinigen en kalibreren van Natuurdarmen van varkens.
Kwaliteit, service,  flexibiliteit en een goede marktkennis werden de sleutel voor de verdere ontwikkeling en succes van het bedrijf. In 1986 namen Walter en André het bedrijf over. Het productieproces werd gemoderniseerd en het gamma werd uitgebreid met schapen- en runderendarmen. In 1992 barstte het bedrijf uit zijn voegen. In Lokeren werd een nieuwe fabriek neergezet die voldeed aan de strengste milieu- en hygiënenormen. Vandaag stelt De Winter Natuurdarmen 150 mensen tewerk in binnen- en buitenland. Met vijf miljoen varkensdarmen per jaar verwerkt De Winter Naturdarmen de helft van de varkensdarmen die in België worden geslacht.
Samen met de schapen- en runderendarmen wordt ongeveer honderd miljoen meter natuurdarmen per jaar aan de worstproducent geleverd. Iedereen die worst maakt is een potentiële klant voor De Winter Natuurdarmen. Naast België zijn wij ook actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Griekenland.